Open dag, 4 April!

Nieuws Open dag, 4 April!

Op zaterdag 4 april om 10.00 is eindelijk zover! Na ruim anderhalf jaar opbouwen, verbouwen en bergen verzetten wordt Phaedra officieel geopend. We zijn blij en trots om je te kunnen vertellen dat burgemeester Kolff Phaedra zal openen, een hele eer.

De hele dag, tot 16.00, ben je welkom om te komen kijken. Natuurlijk is allereerst het gerenoveerde pand, De Oude School, de moeite waard om te bekijken. Daarnaast zijn alle medewerkers van Phaedra aanwezig om je te vertellen over hun werk en wat je voor jou of je naasten zouden kunnen doen.

De winkel is natuurlijk open! Ontdek onze verzorgingsproducten, mutsjes, sieraden en kadootjes om iemand een hart onder de riem te steken. Het team van Phaedra zal je laten zien wat hun werk inhoudt. Cindy zal een aantal gezichtsbehandelingen laten zien, Kirsten zal haarwerken verzorgen en stylen en Kim zal laten zien wat dermatografie nou precies inhoudt.

Wil je dat jouw haarwerk verzorgd en gestyled wordt? Een keer opgestoken, of wat meer slag? Mail dan naar info@phaedradordrecht.nl en wie weet, kan Kirsten jouw haarwerk een nieuwe look geven of gewoon weer helemaal opfrissen. Als je op 4 april een behandeling bij Cindy wilt ondergaan, kan dat ook! Stuur een mailtje naar info@phaedradordrecht.nl en dan kijken we welke mogelijkheden er zijn voor jou.

Onze therapeuten staan klaar om je te vertellen over hun vak, maar ook zij kunnen je het een en ander laten ervaren. Laat je lichaamssamenstelling meten bij Kim, onze dietist, of laat Ilja onze oedeemfysiotherapeut controleren of er een verschil in vocht zit tussen je armen of benen.

Al met al is er genoeg te zien en beleven. En als je liever rustig een kop koffie komt drinken, met een heerlijke biologische muffin ben je ook van harte welkom!

Tot 4 april!

Namens het team van Phaedra een vriendelijke groet.

Karlijn van Wijngaarden