Team

Jacqueline Allebas

Jacqueline Allebas

Jacqueline Allebas

Jacqueline heeft in het verleden jarenlang gewerkt als HR adviseur bij diverse bedrijven en instellingen. Naast haar ervaring als HR adviseur heeft zij gewerkt als zelfstandig jobcoach. Vorig jaar heeft zij haar Mental coachingsopleiding afgerond. Momenteel werkt zij als re-integratiecoach bij een HRM adviesbureau en begeleidt mensen in tweede spoortrajecten en outplacement trajecten en geeft aan werkgevers en werknemers advies bij het vraagstuk ‘werk en kanker.

Bij Phaedra werkt Jacqueline als re-integratiecoach. Er komt tijdens je ziekteperiode veel op je af. Vragen als wat kan ik weer op het gebied van werk? Wat kan en mag ik tijdens mijn ziekteperiode van mijn werkgever verwachten? Ik wil graag ander werk maar hoe pak ik dit aan? Hoe verloopt het traject richting het UWV? Kortom met Jacqueline kun je de vragen en gedachten die je hebt bespreken.

“Een aantal jaren geleden werd ik zelf geconfronteerd met kanker. Er komt in zo’n periode in je leven veel op je af. Als ervaringsdeskundige en als werknemer heb ik gemerkt dat het voor een werkgever moeilijk is hoe om te gaan met een werknemer met kanker in relatie tot werk. Er blijkt onder werkgevers veel onwetendheid te zijn rondom het onderwerp en is het is lastig om het gesprek aan te gaan. Wat kan en mag verwacht worden van een werknemer met kanker. Door mijn eigen ervaring kan ik werknemers terug laten keren in hun kracht en werkgevers ondersteunen in het plan van aanpak en de gespreksvoering samen met de werknemer.”

Kirsten van Beusekom

Kirsten van Beusekom

Kirsten is vanaf haar vijftiende werkzaam in het kappersvak en is gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken. Zij werkte als salonmanager en deed hier veel ervaring op. Om in haar werk meer aandacht te kunnen geven aan de mensen, heeft zij  in 2019 de stap genomen een eigen kapperszaak aan huis te openen. Daarnaast werkt zij 2 dagen per week bij Phaedra.

“Ik heb de uitdaging om bij Phaedra te gaan werken met beide handen gegrepen. Het werken op een plaats, waar we als team mensen ondersteunen vind ik erg mooi. Warmte en rust vind ik belangrijk in mijn werk. Samen zoeken we in alle kleuren en modellen, tot we het geschikte haarwerk gevonden hebben. Wanneer mensen bij mij komen met hun eigen haar, vind ik het fijn om binnen de vertrouwde omgeving van Phaedra de juiste adviezen en behandeling te kunnen geven.”

Jacqueline Hokke

Jacqueline Hokke

Jacqueline Hokke

Jacqueline werkt bij Phaedra als receptioniste en in onze winkel. Hiermee is zij een van de eerste gezichten die je ziet als je bij Phaedra binnenstapt. Jacqueline werkt in een winkel in Dordrecht, waar zij samenwerkt met mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast heeft zij ruim 30 jaar ervaring in de zorg.

Ik vind het erg leuk om bij Phaedra te werken, het zo’n uniek initiatief en mooie plek. Het samenwerken met verschillende disciplines is een goede manier om mensen te helpen en weg wijs te maken in hun behandelperiode.

Kim de Jong

Kim de Jong

Kim de Jong

Kim is al 20 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste en visagiste. Daarnaast heeft zij de opleiding medische permanente make up afgerond. Een zeldzame combinatie van kennis en kundigheid, gecombineerd met een enorme passie voor haar vak. Kim heeft een eigen salon, en werkt daarnaast bij Phaedra, waar zij zich vooral inzet als dermatografiste. Kim behandelt wimpers, wenkbrauwen en littekens. Maar wat haar vooral onderscheidt, is dat zij tepelreconstructies maakt met behulp van permanente make-up.

“Ik heb van dichtbij meegemaakt wat kanker met iemand doet en me op verschillende manieren ingezet om mensen met kanker te helpen. Zo heb ik mij bijvoorbeeld drie jaar lang fanatiek ingezet voor stichting Roparun. Nu ik bij Phaedra ga werken kan ik mijn idealen nog meer combineren met mijn werk.”

Cindy Mabrouki

Cindy Mabrouki

Cindy Mabrouki

Cindy is al 20 jaar werkzaam in de beautybranche. In 2002 begon ze als kapster en daarna is ze bij een parfumerie gaan werken. Daar heeft ze verschillende trainingen in huidzorg gevolgd. Vorig jaar heeft Cindy haar opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond. De afgelopen maanden heeft zij zich gespecialiseerd in huidzorg bij kanker. Cindy werkt bij Phaedra als schoonheidsspecialiste en in de winkel.

“Op mijn 31e heb ik als jonge moeder helaas borstkanker gekregen. Ik heb een intensief behandeltraject met goed resultaat gevolgd. Met het werk bij Phaedra kan ik mensen een stukje ontspanning en verzorging bieden in een moeilijke periode. Ik vind het erg mooi dat ik de kans heb gekregen om dit werk te gaan doen.”

Bente de Ridder

Bente de Ridder

Bente de Ridder

Bente is van origine doktersassistente, zij rondde vorig jaar deze opleiding af. Bij Phaedra werkt zij in de winkel en als receptioniste. Daarnaast heeft Bente een aantal organisatorische en administratieve werkzaamheden. Momenteel specialiseert zij zich verder op het gebied van borstkanker, zodat het aanbod van Phaedra over een paar maanden nog vollediger is.

“Al vanaf jonge leeftijd speelt kanker een grote rol in mijn gezin. Ik heb veel gezien, en meegemaakt wat de gevolgen zijn van de behandelingen. Nu ik ouder ben, heb ik besloten deze ervaringen te gebruiken in mijn professionele ontwikkeling. Op deze manier gebruik ik dit om iets moois en positiefs te creëren voor mensen met kanker.”

Ria van der Mark

Ria van der Mark

Ria van der Mark

Ria is HBO verpleegkundige en heeft ruim veertig jaar ervaring in de extramurale gezondheidszorg. Deze ervaring is met name op het gebied van zwangerschap, geboorte en ouderschap. In 2016 heeft zij zich verder gespecialiseerd in hormonale problematiek. Ria heeft een eigen praktijk als verpleegkundige hormoonspecialist en is met al haar ervaring en kennis een enorme aanwinst voor de begeleiding bij hormoongerelateerde problemen.

Er zijn veel klachten die, om wat voor reden dan ook, te maken hebben met hormonen. Bij Phaedra kan ik deze vrouwen helpen.”

Aryanne Kolsters – van Spijk

Aryanne Kolsters – van Spijk

Aryanne Kolsters – van Spijk

Aryanne is bekkenfysiotherapeut en coach/trainer. Zij deed na haar opleiding tot fysiotherapeut veel ervaring op in de multidisciplinaire revalidatie. Na het volgen van de Master Bekkenfysiotherapie werkte zij jarenlang in een gespecialiseerd bekkencentrum. In deze periode volgde zij scholing op het gebied van chronische pijn, fascia en dry needling. Bij Phaedra zal Aryanne de bekkenfysiotherapeutische zorg op zich nemen. Daarnaast zal zij een aantal vernieuwende activiteiten gaan begeleiden! Kijk hiervoor bij Activiteiten (link).

Ik vind het heel fijn om mijn expertise op het bekken- en bekkenbodemgebied met alle fysieke, mentale en emotionele impact binnen Phaedra in te kunnen zetten met een team van goede professionals om me heen. Omdat ik geloof dat we samen altijd meer bereiken en nog beter maatwerk kunnen leveren!”

Ilja Plaisier

Ilja Plaisier

Ilja Plaisier

Ilja begon haar studieloopbaan met een sportopleiding bij het CIOS en volgde daarna de opleiding tot fysiotherapeut. Als fysiotherapeut specialiseerde zij zich in oedeemtherapie en rondde in 2018 de Masteropleiding oncologiefysiotherapie af. Bij Phaedra zal zij mensen die te maken hebben met kanker begeleiden als oncologiefysiotherapeut en als oedeemtherapeut. Daarnaast zal ze ook een deel van de adviesgesprekken voeren en mensen begeleiden in hun hulpvraag bij Phaedra.

“Door ervaring in mijn persoonlijke omgeving, weet ik wat een meerwaarde fysiotherapie kan zijn voor mensen met kanker. Deze ervaringen hebben mij gevormd tot de persoon en therapeut die ik nu ben. Daarom voel ik mij bij Phaedra volledig op mijn plek.”

Kim Bouwmeester

Kim Bouwmeester

Kim Bouwmeester

Kim is ruim 8 jaar werkzaam als diëtist.  Zij heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in diverse ziektebeelden waaronder oncologie.

Al enige tijd adviseert en begeleidt ze mensen die voedingsgerelateerde problemen ondervinden t.g.v. ziekte. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ongewenst gewichtsverlies, verminderde eetlust, ondervoeding. Maar mensen die juist ongewenst aankomen tijdens of na behandeling kan ze ook adviseren. 

"Als eten een zorg wordt, vind ik het heel fijn om mensen handvatten, tips en adviezen te kunnen geven. Per persoon bekijk ik hoe de situatie is en wat de mogelijkheden en doelen zijn voor iemand. Ik vind het erg prettig om een onderdeel te zijn van het gespecialiseerde team bij Phaedra. Samen sta je tenslotte een stuk sterker!"

Karlijn van Wijngaarden

Karlijn van Wijngaarden

Karlijn van Wijngaarden

Karlijn is bij Phaedra werkzaam als oncologiefysiotherapeut en oedeemtherapeut. Daarnaast is zij voor veel patiënten aanspreekpunt, voert zij de adviesgesprekken en regelt zij een heleboel organisatorische dingen.

“Het werken bij Phaedra is een voor mij een droom, die al jaren geleden langzaam ontstaan is. Met het grote aanbod in professionele ondersteuning, kunnen wij mensen met een kanker ontzorgen. We geven hen duidelijkheid en een steunpunt. Ik vind het heel mooi om hier een rol in te kunnen spelen.